Bröllop Katrineholm – Elena&Tomas

by Matilda 0 Comments
Bröllop Katrineholm – Elena&Tomas

Tomas kontaktade mig i mars i år med en förfrågan att fotografera deras bröllop. Det skulle bli ett litet och intimt bröllop med ett 30-tal gäster från både Sverige och Ryssland, med vigsel i Katrineholms kyrka och bröllopsmiddag på vandrarhemmet Stora Djulö.

Den 11 juli var det dags – den enda dagen på hela veckan (och nästan hela månaden, juli var ju regnigaste månaden någonsin) som det var strålande sol och som gjort för bröllop!

I och utanför festlokalen fanns flertalet handskrivna skyltar av olika slag – namn på snittarna, instruktion vid fotobåset, menyn på bröllopsmiddagen och ett meddelande vid presentbordet. Och givetvis stod det både på svenska och ryska.

Jag älskar att fotografera bröllop med blandade traditioner både från Sverige och andra länder, jag får lära mig så mycket om andra kulturer och det är så häftigt och roligt!

Elena och Tomas är väldigt gulliga och enkla personer och jag är så glad att jag fick äran att vara med under deras största dag i livet. Tack! ♥

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>