Heldagsbröllop och redigeringsmarathon

I lördags fotograferade jag Malin och Fredrics underbara bröllopsdag, jag var med dem från förberedelserna på Johannesbergs slott, vidare till utomhusvigsel i Ekhamn och sedan tillbaka till slottet för pampig middag och fartig dans.

Den här veckan har jag påbörjat mitt redigeringsmarathon. Jag har två 12-timmarsbröllop, ett 9-timmarsbröllop och ett 6-timmarsbröllop att redigera. Dessutom har jag ett par porträttleveranser att hinna med också. Och just ja, icke att förglömma invigningen av min studio på söndag. Så därför har jag inte tid att blogga mer nu.

Ciao!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>