Högt tryck på fotograferingar

by Matilda 0 Comments


Fina Julia som gifte sig med Lucas 1 augusti <3

Just nu är det väldigt högt tryck på fotograferingar, eller egentligen högt tryck över lag. Jag har fortfarande ett par bröllop kvar att färdigställa från sommaren, jag har ett nytt bröllop på lördag, jag hade två fotograferingar i helgen som var (en nyföddfotografering och en kombinerad gravid- och familjefotografering), jag har ytterligare en fotografering inbokad om några veckor och ytterligare ett höstbröllop att föreviga inom kort.

Bröllopsförfrågningarna för 2016 har börjat trilla in och nästa sommar har jag begränsat med tillgängliga lördagar eftersom jag åker till USA och är borta i tre veckor. Så vänta inte med er bröllopsförfrågan!

Vänta heller inte med förfrågningarna om vanliga fotograferingar, speciellt inte nu när det börjar närma sig jul. Jag har väldigt begränsat med lediga tider, framför allt på helger där jag har nästa lediga tid i slutet på oktober.

MEN – och detta vill jag verkligen understryka – jag älskar att det är högt tryck och jag älskar varje sekund och varje minut av mitt jobb som fotograf! 😀

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>