fbpx

Nyföddfotografering

För varje dag vår son blir äldre blir nyföddfotografierna mer värdefulla

Matilda är tydlig, noggrann, lättsam och ordningsam det visas tydligt i alla hennes broschyrer, kontraktet och muntliga svar. Allt detta fick mig att känna mig lugn och trygg i valet av fotograf. Att boka Matilda var absolut värt det. Vi har fått magiska bilder och en speciell tid förevigad i bilder, just därför rekommenderar jag alla att göra nyföddfotografering hos Matilda. För varje dag vår son blir äldre blir nyföddfotografierna mer värdefulla. Jag är tacksam att hon rekommenderade mig och min sambo att också ta några familjebilder. Varken jag eller min sambo är bekväma framför kameran men Matilda lyckades. Vi hade bara tänkt köpa några utav bilderna men det slutade med att vi köpte alla. Vi kommer absolut boka Matilda för fler fotograferingar!

- Johanna & Leo

NYFÖDDFOTOGRAFERING

När jag fick min dotter blev jag sjuk strax efter förlossningen, och fick därför aldrig chansen till bilder från hennes allra första tid i livet. En tid som aldrig mer kommer tillbaka.
Idag hade jag kunnat göra vad som helst för att få sådana bilder bevarade. Inte bara för min skull, utan framförallt för hennes. För att ge henne ett av de allra finaste minnena från när hon gav mig titeln mamma.
Därför brinner jag för att skapa dessa vackra och unika minnen från den första tiden med ert lilla mirakel. Inte bara för er skull utan för ert barns skull, så att han eller hon ska ha detta unika minne att se tillbaks på, och se hur mycket kärlek som fanns där redan från allra första början.

Ta reda på om det fortfarande finns tid i samband med ditt BF

Jag tar bara in ett begränsat antal kunder per månad för att kunna hålla högsta möjliga service gentemot mina familjer och se till att de är väl omhändertagna under hela processen.
NATURLIGT OCH TIDLÖST
Bilderna som vi tar under nyföddfotograferingen kommer att finnas i din familj i flera generationer framöver och därför vill vi gärna se till att de är tidlösa i sitt uttryck och i sin estetik. Därför jobbar jag mycket med neutrala färger och naturliga poser för bebisen.
UNIKA PRODUKTER FÖR ATT BEVARA DINA MINNEN
För att ge dig det allra bästa från den här upplevelsen har jag noga valt ut några leverantörer runt om i Europa som levererar högkvalitativa album och tavlor till professionella fotografer. Och i processen hjälper jag dig också att färdigställa det där albumet eller de där tavlorna som du har ögonen på. Det blir gjort. Det blir vackert. Det finns för alltid bevarat.
OMHÄNDERTAGEN FRÅN FÖRSTA STUND
Att bli mamma är otroligt omvälvande på många sätt, med många känslor och mycket nytt att hantera. För att du ska slippa tänka på ännu ett moment - fotografering och bilder - tar jag väl hand om er under hela processen och ser till att den här korta men viktiga tiden blir väl bevarad.
SÄKERHETEN ÄR A OCH O
Säkerhet är den allra viktigaste aspekten när det kommer till nyföddfotografering. Därför har jag självklart sett till att utbilda mig inom just nyföddfotografering för att se till att jag vet allt jag behöver veta ur ett säkerhetsperspektiv. Förutom min utbildning är jag själv mamma och har fotograferat bebisar i 5 års tid så ert lilla knyte är i väldigt säkra händer.

Hon fick oss att känna oss trygga från start

När vi bokade nyföddfotografering var det viktigt för oss att det var en erfaren fotograf med utbildning på nyfödda, kunskap om hur man ”hanterar” nyfödda med positionering och säkerhet osv. Kontakten innan fotograferingen var guld värd och vi fick en otroligt känsla av proffsighet för henne, hon fick oss att känna oss trygga från start. Det var så värt att boka Matilda som hjälpte oss bevara minnet både från graviditeten och när vår lille kille hade kommit till oss, känslan vi hade där och då fick hon att stanna kvar i bilderna som vi kan minnas tillbaka på. Tusen tack igen för att du hjälpte oss bevara våra minnen!

- Rebecca & Mattias

VANLIGA FRÅGOR OM NYFÖDDFOTOGRAFERING

NÄR SKA MAN BOKA NYFÖDDFOTOGRAFERING?
Eftersom fotograferingen sker när bebisen är ca 5-10 dagar gammal rekommenderar jag starkt att boka redan under graviditeten för att garantera att få en tid. Jag tar bara in ett begränsat antal kunder per månad för att kunna hålla högsta möjliga service, så vänta inte med din förfrågan.

VARFÖR SKA MAN FOTOGRAFERA BEBISEN SÅ TIDIGT?
När bebisen har blivit ca två veckor börjar deras leder att utvecklas mer, och stelna till. Detta gör att man inte längre kan posera dem i de livmodersliknande poserna längre. Och det är de poserna man vill åt, för att porträttera hur små de faktiskt är så där alldeles i början.

VAD HÄNDER OM BEBISEN ÄR VAKEN UNDER FOTOGRAFERINGEN?
Det gör ingenting, så länge bebisen känner sig trygg och finner sig i situationen. Då ligger de mest bara och tittar. Har man tur kan man fånga bilder när de tittar rakt in i kameran, men ofta far ögonen lite hit och dit, vilket kan skapa väldigt charmiga uttryck hos bebisen.

KAN EVENTUELLA SYSKON VARA MED PÅ NYFÖDD-
FOTOGRAFERINGEN?

Självklart får syskon vara med under nyföddfotograferingen! Jag kommer att fotografera både bebisen ensam, bebisen med eventuella syskon samt er alla tillsammans som familj.

PRIS FÖR NYFÖDDFOTOGRAFERING

NYFÖDDFOTOGRAFERING STANDARD

I FOTOGRAFERINGSAVGIFTEN INGÅR:

- Planeringsmöte
- Fotografering
- Personlig bildvisning
- Personlig leverans (inom Norrköping)

1 350 kr


Bilder och produkter köps till separat vid er personliga bildvisning.
Pris från 950 kr

PRISPAKET GRAVID + NYFÖDD

I FOTOGRAFERINGSAVGIFTEN INGÅR:

- Minisession för gravidfotografering
- Standardfotografering för nyfödd
- Planeringsmöte inför båda fotograferingarna
- Personlig bildvisning efter nyföddfotograferingen
- Dragspelsalbum från gravidfotograferingen
- Personlig leverans (inom Norrköping)

2 450 kr


Bilder och produkter köps till separat vid er personliga bildvisning.
Pris från 950 kr

Ta reda på om det fortfarande finns tid i samband med ditt BF

Jag tar bara in ett begränsat antal kunder per månad för att kunna hålla högsta möjliga service gentemot mina familjer och se till att de är väl omhändertagna under hela processen.