Priser och produkter

Standardfotografering
1 350 kr

Gäller för bokning av gravidfotografering, nyföddfotografering eller barn- och familjefotografering.

I FOTOGRAFERINGSAVGIFTEN INGÅR:

PLANERINGSMÖTE
Här planerar vi inför fotograferingen tillsammans och går igenom era önskemål.

FOTOGRAFERING
Fotograferingen sker antingen utomhus eller i studio, beroende lite på vilken typ av fotografering ni har bokat och vad vi har kommit överens om under planeringsmötet. Tidsåtgången för en standardfotografering är ca 1 timme, med undantag för nyföddfotografering som är ca 2-3 timmar.

PERSONLIG BILDVISNING
Under bildvisningen går vi tillsammans igenom era bilder och ni får hjälp och guidning i era val.

PERSONLIG LEVERANS
Bor ni centralt i Norrköping ingår personlig leverans av era produkter när de är färdiga.

Prispaket för gravid- och nyföddfotografering
2 450 kr

I FOTOGRAFERINGSAVGIFTEN INGÅR:

MINISESSION FÖR GRAVIDFOTOGRAFERING
En kortare fotografering på ca 20 min. Här inkluderas också ett dragspelsalbum mini med bilderna från gravidfotograferingen.

STANDARDFOTOGRAFERING FÖR NYFÖDD
En ordinarie nyföddfotografering på ca 2-3 timmar ingår i detta paket.

PLANERINGSMÖTE INFÖR BÅDA FOTOGRAFERINGARNA
Här planerar vi tillsammans inför båda fotograferingarna och går igenom era önskemål.

PERSONLIG BILDVISNING
Denna sker efter nyföddfotograferingen. Under bildvisningen går vi tillsammans igenom era bilder och ni får hjälp och guidning i era val. Här tittar vi även på dragspelsalbumet innehållande era gravidbilder.

PERSONLIG LEVERANS
Bor ni centralt i Norrköping ingår personlig leverans av era produkter när de är färdiga.


Produktutbud

   

STANDARDALBUM

I standardalbumet får ni en personlig layout av era bilder i kollageform mot vit bakgrund. Albumet är 20x20 cm och omslaget är i linne med möjlighet att trycka en personlig text på.

   

DRAGSPELSALBUM

Du kan vika ihop det och lägga i en låda och ta fram vid speciella tillfällen eller ha det ståendes framme i bokhyllan. Dragspelsalbumet innehåller åtta bilder (fyra bilder på vardera sida) och finns i storleken 9x9 cm eller 15x15 cm.

   

INRAMAD TAVLA

Er bild framkallas på Epson Lustre 260 g och lamineras för en matt och fin yta med extra skydd. Detta gör att det inte behövs något glas till er tavla. Det finns ett brett urval av ramar att välja mellan. Tavlorna finns i storlekarna 20x30 cm och större.

   

NATURTAVLA

Era bilder framkallas på en träskiva och lamineras för en matt yta med extra skydd. Naturtavlan finns i fyra olika former - cirkel, kvadrat, oval och rektangel. De olika formerna blandas med fördel för en assymetrisk och läcker layout på väggen.

STUDIOBOK

Studioboken är en enklare form av album. Designen blir enkel - en bild per sida i utfallande form. Studioboken innehåller 14 sidor, alltså 14 bilder. Omslaget är enfärgat med möjlighet att välja en personlig text på. Storleken på studioboken är 22x15 cm.

   

ARTBLOCK

Ett tre cm brett block med en framkallad bild på vardera sida. Bilderna är laminerade för en matt och fin yta med extra skydd. Dessa block passar utmärkt att dekorera hemmet med genom att ställa i bokhyllan eller på ett sideboard.

   

CANVAS

Canvas trycks på en matt, strukturell duk vilket ger känslan av en tavla. Canvasduken monteras på en 2 cm bred träram och behöver därför inte ramas in utan hängs på väggen som den är. Canvastavlorna finns i storlekarna 30x40 cm och större.

   

AKVARELLPRINT

Er bild framkallas på Epson Matt Pro 235 g som gör bilden färgstark och reflektionsfri. Detta papper är samma typ av papper som en del konstnärer använder till sina bilder. Din bild trycks med en vit passerpartout runt bilden och storleken är 30x40 cm.


 
Är du nyfiken och vill veta mer?
Jag erbjuder kostnadsfria konsultationer innan bokning, där ni har möjlighet att träffa mig i min studio, kunna få svar på alla era frågor personligen, klämma och känna på mina produkter och lära känna mig lite mer som person. Inga krav på bokning finns efter konsultationen, kanske kan jag istället guida er vidare utifrån de önskemål ni uttryckt.

Boka konsultation

Behövs ingen konsulation? Du kanske redan läst och sett allt du behöver veta? Ja men dåså, välkommen med din förfrågan!