Urban style wedding

by Matilda 0 Comments

bts_linnea+uno
Foto: Mattias Norling

Ja rubriken är på engelska. Ibland när jag vill skriva eller säga saker så saknas liksom det svenska ordet för det. Som i detta fallet. Urban. Rubriken blev liksom inte snygg när jag skrev ”Ett bröllop i stadsmässig stil”. Och jag vet inte om ”stadsmässig” heller är rätt ord att beskriva de coola bröllopsbilderna som togs i lördags. Industristil kanske beskriver det bättre? Eller så nöjer jag mig med att ta till engelskan när svenskan inte räcker till.
Vi fick hur som helst riktigt häftiga bilder i industrilandskapen här i Norrköping och jag längtar efter att få visa färdiga bilder från Linnéa och Unos härliga bröllopsdag!

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>