fbpx

Vanliga frågor

Vad kostar det?

Fotograferingsavgiften är 1 350 kr för en standardfotografering. Sedan beror det alldeles på hur ni väljer att investera i era bilder.

Läs mer om priser och produkter...

Vad skiljer dig åt från andra fotografer?

Jag är en fullservicefotograf vilket innebär att jag skräddarsyr både fotograferingen, slutprodukten och hela upplevelsen för er. Vi planerar noga utifrån era önskemål och era mål med fotograferingen – vilken typ av produkt fotograferar vi för? Jag kommer att vilja veta vad ni har för personlig stil, hur det är inrett hemma hos er och vilka särskilda personlighetsdrag ni har, allt för att kunna anpassa helt och fullt efter er och för att kunna leverera en fantastisk slutprodukt som ni kommer att ha glädje av hela livet.

Vi bor inte i Norrköping, kan vi bli fotograferade av dig ändå?

Självklart, jag har flera kunder utanför stan och utanför länet till och med. Konsultationer brukar vi lösa över Skype eller som sista utväg över telefon. Det tillkommer 40 kr/mil för resor längre än 2 mil utanför Norrköpings centrala delar, om ni önskar att jag kommer till er och fotograferar.

Kan man köpa presentkort hos dig?

Presentkort på fotografering är en perfekt present till någon du tycker om. Det är också en toppenpresent att ge bort på en babyshower till den blivande mamman! Det går jättebra att köpa presentkort hos mig och det gör man på valfritt belopp. Presentkortet betalas i förskott via Swish eller faktura och skickas sedan per post till den adress du önskar.

Kontakta mig för att beställa presentkort.

Har du något paket man kan boka för både gravid- och nyföddfotografering?

Ja det har jag, och det är väldigt populärt bland mina kunder! I paketet ingår både gravid- och nyföddfotografering samt ett litet album med bilderna från gravidfotograferingen!

Läs mer om prispaketet för gravid- och nyföddfotografering...

Kan partner och syskon vara med under gravidfotograferingen?

Självklart får din partner och eventuella syskon vara med under fotograferingen!

Vi har aldrig blivit fotograferade förut, kommer vi att bli dåliga på bild?

Inte då! Jag kommer att hjälpa er under fotograferingen genom att på olika sätt locka fram naturliga leenden, skratt och uttryck. Jag får mycket beröm för mitt naturliga och lättsamma sätt, framförallt i interaktionen med barn där lek och bus blir viktiga ingredienser för att fånga de där härligt, sprudlande känslorna på bild.

När bör gravidfotograferingen äga rum?

Det är väldigt individuellt beroende på hur kroppen och magen utvecklas. En del får ju jättestor mage redan i vecka 20 medan för andra så syns det knappt trots att de är i vecka 37. Men jag brukar rekommendera att man bokar någonstans mellan vecka 28-36. Magen behöver synas ordentligt, dock bör den inte ha sjunkit ner för mycket och det ska heller inte vara för tungt för dig som blivande mamma, att röra dig under fotograferingen.

Kan syskon vara med under nyföddfotograferingen?

Självklart får syskon vara med under nyföddfotograferingen! Jag kommer att fotografera både bebisen ensam, bebisen med eventuella syskon samt er alla tillsammans som familj.


 
Var det några frågor du inte fick svar på?
Då kan det vara läge att boka in en kostnadsfri konsultation. Under en sådan konsultation har ni möjlighet att träffa mig i min studio, kunna få svar på alla era frågor personligen, klämma och känna på mina produkter och lära känna mig lite mer som person. Inga krav på bokning finns efter konsultationen.

Boka kostnadsfri konsultation