Vanliga frågor

Vad kostar det?
Det beror alldeles på hur ni väljer att investera i era bilder. Jag erbjuder högkvalitativa produkter både för väggen, för hyllan, för datorn och för farmor och mormor. Kontakta mig för mer information om mina produkter, mina tjänster och mitt prisupplägg.

Vad skiljer dig åt från andra fotografer?
Jag är en fullservicefotograf vilket innebär att jag skräddarsyr både fotograferingen, slutprodukten och hela upplevelsen för er. Vi planerar noga utifrån era önskemål och era mål med fotograferingen – vilken typ av produkt fotograferar vi för? Jag kommer att vilja veta vad ni har för personlig stil, hur det är inrett hemma hos er och vilka särskilda personlighetsdrag ni har, allt för att kunna anpassa helt och fullt efter er och för att kunna leverera en fantastisk slutprodukt som ni kommer att ha glädje av hela livet.

Självklart behöver ni också tycka om min bildstil och sättet jag jobbar på, för att jag ska vara rätt fotograf för er. Jag tar väldigt naturliga bilder, både när det gäller ljus, färger och uttryck. Jag fotograferar i mångt och mycket dokumentärt, jag fångar det som är och som kommer upp i stunden (med undantag för nyföddfotografering som är mer uppstyrt och poserat).

Vi har aldrig blivit fotograferade förut, kommer vi att bli dåliga på bild?
Inte då! Jag kommer att hjälpa er under fotograferingen genom att på olika sätt locka fram naturliga leenden, skratt och uttryck. Jag får mycket beröm för mitt naturliga och lättsamma sätt, framförallt i interaktionen med barn där lek och bus blir viktiga ingredienser för att fånga de där härligt, sprudlande känslorna på bild.

Vad händer om det regnar på vår bröllopsdag?
Under konsultationen kommer vi bland annat att planera för en plan B vid eventuell nederbörd. Sedan är det bara att hålla tummarna för att vi inte behöver använda den planen 🙂

Vad händer om din kamerautrustning går sönder?
Jag har alltid en reservkamera med mig ifall olyckan skulle vara framme.

Vi bor inte i Norrköping, kan vi bli fotograferade av dig ändå?
Självklart, jag har flera kunder utanför stan och utanför länet till och med. Konsultationer brukar vi lösa över Skype eller som sista utväg över telefon. Det tillkommer 40 kr/mil för resor längre än 2 mil utanför Norrköpings centrala delar, om ni önskar att jag kommer till er och fotograferar.


Har ni frågor som inte blev besvarade här? Varmt välkommen att kontakta mig.