fbpx

Barn- och familjefotografering

Matilda är mer än bara en fotograf

Det finns alltid en oro inför fotografering av barnen då dom inte alltid är så samarbetsvilliga. Dessutom lite tveksam till att det skulle gå att få bra bilder med alla fem i familjen på samma bild. Trots våra osäkerheter på det så lade vi vår tillit på Matildas kompetens som fotograf. Matilda är oerhört duktig på att få barnen att samarbeta och att få fotograferingen att kännas avslappnad och rolig med sina små uppdrag till oss i familjen för att fånga så naturliga stunder som möjligt på oss.

Vi kan inte tänka oss att anlita någon annan än Matilda vid framtida fotograferingar. Matilda är mer än bara en fotograf. Hon är en otroligt varmhjärtad person som gör hela processen till en underbar upplevelse, från bokning till leverans av produkterna.

- Josefin & Glenn

BARN- OCH FAMILJEFOTOGRAFERING

Många mammor känner sig obekväma framför kameran och står i många fall bakom när det handlar om att dokumentera sin familj. En del mammor drar sig också för att boka en fotograf till familjefotograferingen för att de oroar sig för barnens beteende under den stunden. Att de ska vara bråkiga och tjafsiga och att det inte ska gå och få några naturliga bilder med familjen utan att det mest blir grimaser. Kan du känna igen dig i de här tankarna?
De här bilderna på familjen är så otroligt mycket viktigare än vi någonsin kan förstå. För den dagen vi inte finns mer, är detta allt våra barn har kvar som minnen. Och hur ledsna blir de inte, när de inser att mamma inte finns med på en endaste bild. Att inte ha ett endaste minne med hela familjen samlad, skrattandes och kramandes som påminner dem om den fantastiska uppväxt de hade. Bilderna vi tar idag är inte i första hand för din skull. Utan för dina barns skull. Vilka minnen vill du ge dem från den här tiden att se tillbaka på i vuxna år?

Ta reda på om det fortfarande finns lediga tider

Jag tar bara in ett begränsat antal kunder per månad för att kunna hålla högsta möjliga service gentemot mina familjer och se till att de är väl omhändertagna under hela processen.
NATURLIGT OCH LEKFULLT
Oroa dig inte för att barnen ska vara bråkiga eller sätta sig på tvären. Ofta gör det sådant när de inte har roligt eller när de känner sig tvingade till saker de inte vill göra. Under mina fotograferingar får barn vara barn och det är alltid på deras villkor, inte på våra. Jag ber dem aldrig att le eller titta in i kameran, istället följer jag deras naturliga rörelsemönster, ser vad de hittar på, pratar med dem, leker med dem och vinner deras förtroende. Resultat blir alltid naturliga bilder, precis som vi vill ha det.
OMHÄNDERTAGEN FRÅN FÖRSTA STUND
Det är mycket att tänka på som småbarnsförälder och många stunder kan kännas stressiga. Har barnen ätit frukost, åh nej, nu spillde han vinbärsjuice på byxorna, gud jag har glömt att borst tänderna, tusan tvättmedlet är slut... För att du ska slippa tänka på ännu ett moment - fotografering och bilder - tar jag väl hand om er under hela processen och ser till att ni får tips och råd inför fotograferingen gällande kläder, leksaker, mat- och sovrutiner och hur ni bäst bevarar era fina minnen.
UNIKA PRODUKTER FÖR ATT BEVARA DINA MINNEN
För att ge dig det allra bästa från den här upplevelsen har jag noga valt ut några leverantörer runt om i Europa som levererar högkvalitativa album och tavlor till professionella fotografer. Och i processen hjälper jag dig också att färdigställa det där albumet eller de där tavlorna som du har ögonen på. Det blir gjort. Det blir vackert. Det finns för alltid bevarat.

FIRST YEAR FOREVER - BEBISENS FÖRSTA ÅR

EXKLUSIVT FOTOGRAFERINGSPROGRAM FÖR BARN FRÅN 3 MÅNADER

Vad är First year forever?

First year forever är ett fotograferingsprogram där din bebis fotograferas vid tre viktiga milstolpar under det första året. Och det handlar om att minnas och bevara de stora, viktiga milstolparna under det här året, snarare än att fotografera vid exakta åldrar.
First year forever är ett exklusivt program med unika produkter som inte erbjuds vid bokning av ordinarie fotograferingar. Det är också fullt fokus på det enskilda barnet och därför tas inga syskon- eller familjebilder under programmet.
När ditt barn i framtiden frågar dig...
...”Mamma, när log jag för första gången?”
...”Mamma, när lärde jag mig att sitta själv utan stöd?”
...”Mamma, när lärde jag mig att stå själv?”
...kommer du att minnas? Kommer du att kunna svara? Kommer du att kunna visa?

PRIS FÖR BARN- OCH FAMILJEFOTOGRAFERING

BARN- OCH FAMILJEFOTOGRAFERING STANDARD

I FOTOGRAFERINGSAVGIFTEN INGÅR:

- Planeringsmöte
- Fotografering
- Personlig bildvisning
- Personlig leverans (inom Norrköping)

1 350 kr


Bilder och produkter köps till separat vid er personliga bildvisning.
Pris från 950 kr

FIRST YEAR FOREVER

I FOTOGRAFERINGSAVGIFTEN INGÅR:

- Planeringsmöte inför starten av programmet
- 3 st fotograferingstillfällen - ett vid varje stadium under barnets första år
- Personlig bildvisning efter varje fotograferingstillfälle

1 950 kr


Bilder och produkter köps till separat. Under programmets gång kan ni välja att skapa en unik årsprodukt för att samla ihop de olika milstolparna.
Även fristående produkter erbjuds. Pris från 1 800 kr

Ta reda på om det fortfarande finns lediga tider

Jag tar bara in ett begränsat antal kunder per månad för att kunna hålla högsta möjliga service gentemot mina familjer och se till att de är väl omhändertagna under hela processen.