fbpx

First year forever – Bebisens första år

VAD ÄR FIRST YEAR FOREVER?

First year forever är ett fotograferingsprogram där din bebis fotograferas vid tre viktiga milstolpar under det första året. Och det handlar om att minnas och bevara de stora, viktiga milstolparna under det här året, snarare än att fotografera vid exakta åldrar.
First year forever är ett exklusivt program med unika produkter som inte erbjuds vid bokning av ordinarie fotograferingar. Det är också fullt fokus på det enskilda barnet och därför tas inga syskon- eller familjebilder under programmet.
FÖRSTA MILSTOLPEN - LEENDET (VID CA 3-5 MÅNADER)
När bebisen är ca 3 månader kommer det där första leendet, som liksom bara får mammahjärtat att smälta ihop av kärlek. Det är startskottet på bebisens första år.
ANDRA MILSTOLPEN - SITTA UTAN STÖD (VID CA 6-8 MÅNADER)
När bebisen har passerat halvåret så börjar han eller hon kunna sitta alldeles själv, utan stöd. Det är nästa milstolpe vi dokumenterar under First year forever.
TREDJE MILSTOLPEN - STÅ SJÄLV (VID CA 1 ÅR)
När barnet har nått 1 års ålder finns det så många anledningar att fira! Inte bara själva ettårsdagen för barnet, det är också ettårsdagen för er som föräldrar. Och dessutom vill vi i det här stadiet också dokumentera att barnet nu faktiskt kan stå (och kanske även gå) på egen hand.

HUR GÅR DET TILL?

Inför starten på ert årslånga program planerar vi noggrant hur fotograferingarna ska se ut. Hur de formas beror på vilket sätt ni väljer att bevara era minnen på. Jag håller regelbunden kontakt med er under programmets gång och vi säkerställer att fotograferingstillfället blir när barnet har nått rätt milstolpe, snarare än exakt ålder.
SKAPA EN ÅRSPRODUKT
Under programmets gång kan ni välja att skapa en unik årsprodukt för att samla ihop de olika milstolparna. Detta bestäms då på förhand. Det går givietvis att lägga till fristående produkter under resans gång, men det går inte att göra tvärtom. En årsprodukt behöver planeras från start.
VÄLJ FRISTÅENDE PRODUKTER
First year forever erbjuder även fristående produkter som ett fint och unikt sätt att bevara minnena från barnets första år.
BILDVISNINGAR
Bilderna till era produkter, oavsett ni har valt att skapa en årsprodukt eller fristående produkter, väljs ut vid personliga bildvisningar som sker tre gånger under programmet.
   
När ditt barn i framtiden frågar dig...  
...”Mamma, när log jag för första gången?”
...”Mamma, när lärde jag mig att sitta själv utan stöd?”
...”Mamma, när lärde jag mig att stå själv?"
...kommer du att minnas? Kommer du att kunna svara? Kommer du att kunna visa?
PRISER
Följande ingår i fotograferingsavgiften:
  • Ett planeringsmöte inför starten på programmet.
  • 3 st kortare fotograferingstillfällen - ett vid varje stadium under barnets första år.
  • Standardredigering av alla utvalda bilder (ca 10-15 st per fotografering)
PRIS: 1 950 KR

Priser för produkter:
Ni väljer själva om ni vill bygga en årsprodukt eller satsa på fristående produkter. Det går givetvis bra att kombinera.
FRÅN 1 800 KR
ÅRSPRODUKTER
   

FOLIOSAMLING
3 st folioramar, en från varje stadium, med två bilder i vardera ram. När året är slut och alla folioramar är klara får du dessutom den fina boxen att bevara ramarna i.

   

WORDWALL
Skapa en bildvägg under ett års tid med minnen från de olika stadierna. Knyt ihop säcken med ordtavlan som ingår kostnadsfritt.

FRISTÅENDE PRODUKTER
   

KOLLAGEPRINT MED RAM
En fristående tavla där du kan välja flera bilder till ett kollage som sedan framkallas och sätts i en av husets ramar.

   

STORYBOARD
Till er storyboard sätter vi ihop tre bilder till en och bildar ett unikt och exklusivt minne att ha på väggen. Bilden trycks på aluminium.