fbpx

Processen – så här går det till

Vad händer när vi bokar en fotografering hos dig?

   
STEG 1 - PLANERINGSMÖTE
Vid bokningen bokar vi in en tid för planeringsmöte. Detta sker antingen över telefon, över Skype eller genom ett personligt möte, vilket som lämpar sig bäst. Under planeringsmötet går vi igenom era förväntningar på fotograferingen, vilka önskemål ni har och vad ni tänker göra med bilderna. Det ger oss också möjligheten att lära känna varandra lite, jag kan skräddarsy fotograferingen utefter det ni berättar om er själva och era mål med fotograferingen, vilket ger ett bättre slutresultat.
   
STEG 2 - FOTOGRAFERING
Vi bokar in en tid för fotograferingen, den sker antingen utomhus eller i studio, beroende lite på vilken typ av fotografering ni bokar. Mål och syfte med fotograferingen som vi pratat om innan, kommer också att ligga till grund för val av plats/bakgrund.
Tidsåtgången för fotograferingen varierar lite beroende på vilken typ av fotografering ni bokat. En standardfotografering för gravid eller barn/familj pågår i ca en timme. För en nyföddfotografering är tidsåtgången lite längre, ca 2-3 timmar.
   
STEG 3 - BILDVISNING
Ca 2 veckor efter fotograferingen kommer ni till studion för er personliga bildvisning samt ordermöte, och tills dess har jag valt ut och förberett era bilder. Vi tittar på dem tillsammans och jag guidar er igenom vilka valmöjligheter ni har och hur ni på bästa sätt investerar i era bilder utifrån de önskemål ni har uttryckt. Jag levererar personligen era produkter till er när de är färdiga (inom 2 mils radie från Norrköpings centrala delar).
   
Är du nyfiken och vill veta mer?
Jag erbjuder kostnadsfria konsultationer innan bokning, där ni har möjlighet att träffa mig i min studio, kunna få svar på alla era frågor personligen, klämma och känna på mina produkter och lära känna mig lite mer som person. Inga krav på bokning finns efter konsultationen, kanske kan jag istället guida er vidare utifrån de önskemål ni uttryckt.

Boka konsultation


 

PRISER OCH PRODUKTER
Jag är en fullservicefotograf vilket innebär att jag skräddarsyr både fotograferingen, slutprodukten och hela upplevelsen för er. Vi planerar noga utifrån era önskemål och ert syfte med fotograferingen – vilken typ av produkt fotograferar vi för?
   
   

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Hur går egentligen en nyföddfotografering till? När är det bäst att fotografera bebisen? Vilka förberedelser behöver man göra innan? Och hur ska vi kunna boka in en tid när vi inte vet exakt vilken dag bebisen kommer?
   
   

GRAVIDKLÄNNINGAR
När du bokar en gravidfotografering hos mig erbjuder jag gravidklänningar till låns. Det blir en extra lyxig känsla under fotograferingen och det blir otroligt fint och romantiskt på bild. Klänningarna finns i olika storlekar, färger och stilar.