fbpx

Priser och produkter

Standardfotografering
1 350 kr

Gäller för bokning av gravidfotografering, nyföddfotografering eller barn- och familjefotografering.

I FOTOGRAFERINGSAVGIFTEN INGÅR:

- Planeringsmöte
- Fotografering
- Personlig bildvisning
- Personlig leverans (inom Norrköping)

Prispaket för gravid- och nyföddfotografering
2 450 kr


I FOTOGRAFERINGSAVGIFTEN INGÅR:

- Minisession för gravidfotografering
- Standardfotografering för nyfödd
- Planeringsmöte inför båda fotograferingarna
- Personlig bildvisning efter nyföddfotograferingen
- Dragspelsalbum från gravidfotograferingen
- Personlig leverans (inom Norrköping)

Bilder och produkter
Från 950 kr


Matilda Wik Fotografi erbjuder högkvalitativa och unika produkter i form av både tavlor och album. Produkterna är från noga utvalda, professionella fotolabb runt om i Europa.

ALBUM - Från 950 kr
TAVLOR - Från 1 850 kr
PAKET MED BÅDE PRODUKTER OCH DIGITALA BILDER - Från 4 950 kr


PRODUKTUTBUD

 


INRAMAD TAVLA
Din bild monteras direkt i ramen och lamineras på framsidan för att skyddas mot repor, solljus och smuts. På grund av laminatets solida skydd behövs inget glas i ramen.


INRAMAD CANVAS
Vid framkallningen används en 6-färgs UV-utskrift samt ett canvastyg med särskilt stark bomull. Detta ger extra klara och skarpa färger i bilden. Canvastavlan ramas sedan in med en svävarram.


NATURTAVLA
Era bilder framkallas på en träskiva och lamineras för en matt yta med extra skydd. Naturtavlan finns i fyra olika former som med fördel kan blandas för en assymetrisk och läcker layout på väggen.


STANDARDPRINT
Er bild framkallas på Epson Lustre 260 g med en tryckt passerpartout runt bilden. Standardprinten levereras endast i storleken 30x40 cm och den levereras inramad med en enklare ram i antingen vitt, svart eller natur.


KLASSISKT ALBUM
Ett klassiskt album passar perfekt för en mer lifestyleinriktad fotografering utomhus eller hemma hos er. Ni får en skräddarsydd design utifrån de bilder ni väljer, och utifrån ett storytellingperspektiv.


STUDIOBOK
Studioboken är en enklare form av album med en bild per sida. Därför passar studioboken perfekt för en studiofotografering eftersom det är mer fokus på porträttet i sig snarare än miljö och storytelling.


DRAGSPELSALBUM
Dragspelsalbumet är mångsidigt ur fler aspekter. Du kan vika ihop det och lägga i en låda och ta fram vid speciella tillfällen. Du kan också ha det ståendes framme och ibland vända på albumet för att byta bilder.


ARTBLOCK
Ett tre cm brett block med en framkallad bild på vardera sida. Bilderna är laminerade för en matt och fin yta med extra skydd. Dessa block passar utmärkt att dekorera hemmet med.


 
Är du nyfiken och vill veta mer?
Jag erbjuder kostnadsfria konsultationer innan bokning, där ni har möjlighet att träffa mig i min studio, kunna få svar på alla era frågor personligen, klämma och känna på mina produkter och lära känna mig lite mer som person. Inga krav på bokning finns efter konsultationen, kanske kan jag istället guida er vidare utifrån de önskemål ni uttryckt.

Boka konsultation

Behövs ingen konsulation? Du kanske redan läst och sett allt du behöver veta? Ja men dåså, välkommen med din förfrågan!