Familjefotografering

Med fokus på det viktigaste i livet

Er kärlek och era familjeband är värda att hyllas!

Orolig för hur fotograferingen ska gå?

En del mammor drar sig för att boka familjefotografering just av den anledningen. För tänk om det blir stökig och stressig stämning, tänk om vi väljer fel outfits och tänk om bilderna inte blir bra…?

Kan du känna igen dig i de här tankarna?

Få en enkel, glädjefylld upplevelse tillsammans

Du behöver en fotograf du litar på och som kan skapa den där stressfria upplevelsen och de där proffsbilderna du drömmer om.

Jag lovar att jag tar hand om er under fotograferingen och ser till att det blir en härlig upplevelse för alla. Ni kommer också känna er trygga och förberedda inför fotograferingen med rätt look utifrån just er personliga stil och vision. Ni kan förvänta er en professionell guide och full service hela vägen!

"Det kändes redan under fototillfället att det skulle bli bra bilder!"

Innan fotograferingen var vi mest oroliga för slutresultatet. Kommer barnen att vara glada och sugna under fotograferingen så att det blir bra bilder? 

Men Matilda är lättsam och idérik, det kändes redan under fototillfället att det skulle bli bra bilder med glada busiga barn 🙂

Vi har flyttat till andra sidan länet sedan första fotograferingen med Matilda, men hennes tjänst är vi beredda att resa långt för!

– Li & Daniel

Personliga och tidlösa bilder

för familjer som värdesätter genuin omsorg om det som betyder mest.

Bilder tagna i studio

Bilder tagna utomhus

Gravid- och nyföddbilder

VILKEN TYP AV BILDER DRÖMMER DU OM FÖR DIN FAMILJ?

Jag har hjälpt många familjer till en trygg och personlig upplevelse och bilder värda att skryta om!

Matilda lyssnade in våra önskemål och det blev exakt den känsla och utseende vi hade hoppats på från både gravid- och bebisfotograferingen! Hela upplevelsen från uppstart till leverans var enkel och positiv – proffsigt och genuint bemötande hela vägen!

– Debbie & Niclas

Matilda är en fantastisk genuin person som verkligen bryr sig om sina kunder och vill verkligen att det ska bli rätt för varje enskild kund. Med fantastisk service så visar hon att hon verkligen brinner för sitt yrke!

– Emma & Andreas

Vi har bokat Matilda både för bröllop, gravidfotografering, nyföddfotografering och familjefotografering. Det säger väl något om hur pass nöjda vi är med vårt val av fotograf.

– My & Daniel

Hur jag hjälper familjer att känna sig både trygga och snygga

1. EN FÖRSTA KONTAKT

2: PLANERA OCH DESIGNA

3: NJUT AV FANTASTISKA BILDER

DIN DRÖMFOTOGRAFERING BÖRJAR MED ETT FÖRSTA STEG:

Consent Management Platform by Real Cookie Banner