"Matilda är mer än bara en fotograf. Hon är en otroligt varmhjärtad person som gör hela processen till en underbar upplevelse, från bokning till leverans av produkterna."

Hej, Matilda här!

JAG ÄR PRECIS SOM DU!

Både i rollen som förälder och i rollen som företagare är det många gånger stressigt och många bollar i luften. Och ännu mer blir det när man ska boka en fotograf för då kommer dessutom oron för att kläderna ska sitta rätt och snyggt och att alla ska vara glada på bilderna och att barnen ska uppföra sig exemplariskt. I hear you, du är inte ensam. Jag är precis som du!

DET ÄR BARA ATT LUTA DIG TILLBAKS!

Visst vore det skönt om du kunde få allt det där serverat? Om någon kunde guida dig igenom allt det där utan att det blir stressigt eller känns svårt. Och det är precis så det är om du jobbar med mig. Det är bara att luta dig tillbaks och hänga med.

FAMILJEN ÄR DET VIKTIGASTE I LIVET!

Om du är det minsta lik mig tycker du att familjen är det allra viktigaste i livet. Och du ger mer än gärna över ansvaret till någon annan för att sköta detaljer och planering, så att du kan koncentrera dig på de där personerna som får hjärtat att slå dubbla slag.

Låter det som att du och jag kan klicka?
Låt oss ta reda på det – kontakta mig redan idag och berätta mer om dig och din familj!

Några utvalda bilder från mitt liv

Grand Canyon och Colorado River på min 30-årsdag.
Elefantridning i Thailand.
En av våra årliga familjefotograferingar.
Jag och min sambo på luftballongflygning.
Min utbildning till nyföddfotograf i Bend, OR.

Fortsätt vidare på hemsidan

Consent Management Platform by Real Cookie Banner