Kostnadsfri fotografering och personliga företagsbilder

Behöver ni naturliga och personliga bilder till ert företag för att använda i marknadsföringen och på så sätt stärka varumärket? Här är en fotograf som medvetet valt bort blixtar och studiovita bakgrunder och istället fotograferar i naturliga miljöer som skapar mer levande och lockande bilder för ert företag. Och det bästa av allt – ni betalar enbart för de bilder ni väljer att investera i!

PERSONLIGT VARUMÄRKE KRÄVER PERSONLIGA BILDER

Idag är relationer en viktig grundpelare i företagande och entreprenörskap. Fler och fler väljer företag de redan har en relation till och det ska gärna finnas personliga upplevelser och erfarenheter med i historien.

Ett personligt varumärke är därför a och o, framförallt för mindre företag. Och då behövs också personliga bilder som går i linje med ert varumärkesbyggande och hur era kunder uppfattar ert företag.

NATURLIGA BILDER I NATURLIG MILJÖ

Jag har medvetet valt bort blixtar och vita bakgrunder med frilagda företagsporträtt eftersom jag anser att sådana bilder är intetsägande. Det visar hur personen i fråga ser ut, ingenting mer. Bilden säger ingenting om personens egenskaper, den kommunicerar heller ingenting som rör företagets huvudområde, värdegrund eller nyckelord.

Jag väljer istället att fotografera i naturlig miljö med naturligt ljus. Jag söker också naturliga uttryck som speglar personligheten bakom personalen men som också säger något om företagets varumärke. Många tycker det är obekvämt att stå framför kameran och det kommer att synas i personalbilderna och därför inte tillföra något till företagets image. Kan ni istället visa upp äkta skratt och naturliga leenden hos personalen kommer det att stärka ert varumärke. Jag använder lättsamma och lekfulla metoder för att locka fram den där äktheten, det där personliga och unika hos varje människa.

Detsamma gäller miljö- produkt- och actionbilder. Jag använder naturliga ljuskällor och fotograferar produkter i naturlig miljö för att kunden som sedan tittar på bilderna ska få känslan av att ert företag är genuint och personligt.


Portfolio


 

Vill ni ha naturliga bilder för att stärka ert varumärke?
Kontakta mig och berätta mer om er vision!

E-post: info@mwfotografi.se
Tel: 073-963 32 91

Consent Management Platform by Real Cookie Banner