Familjefotografering

Med fokus på det viktigaste i livet

Er kärlek och era familjeband är värda att hylla!

Orolig för barnens beteende under fotograferingen?

En del mammor drar sig också för att boka en fotograf till familjefotograferingen just av den anledningen. För tänk om barnen bara är bråkiga och tjafsiga? Och tänk om det inte går och få några naturliga bilder med familjen, utan att det mest blir grimaser?

Kan du känna igen dig i de här tankarna?

Ni får en mysig stund tillsammans utan att det känns stelt eller svårt

Jag lovar att jag tar hand om er under fotograferingen och ser till att det blir en rolig stund! Under mina fotograferingar får barn vara barn och det är alltid på deras villkor, inte på våra. Jag ber dem aldrig att le eller titta in i kameran, istället följer jag deras naturliga rörelsemönster, ser vad de hittar på, pratar med dem, leker med dem och vinner deras förtroende. Resultat blir alltid naturliga bilder, precis som vi vill ha!

Matilda är en så genuin person och bryr sig om sina kunder.

Vi har bokat Matilda både för bröllop, gravidfotografering, nyföddfotografering och familjefotografering. Det säger väl något om hur pass nöjda vi är med vårt val av fotograf.

– My & Daniel

Vad du kan förvänta dig när du bokar mig som fotograf

NATURLIG OCH LÄTTSAM KÄNSLA

FULL SERVICE HELA VÄGEN

PERSONLIGT DESIGNADE PRODUKTER

Skräddarsydda album

Perfekt för att samla alla favoritögonblicken

Hur vill du bevara era härliga stunder tillsammans som familj?

Så här hjälper jag dig få den där lättsamma upplevelsen och de naturliga bilderna du drömmer om:

STEG 1: TA KONTAKT OCH BERÄTTA VAD SOM ÄR VIKTIGAST FÖR JUST ER FAMILJ

STEG 2: PLANERA OCH DESIGNA EN PERSONLIG UPPLEVELSE FÖR ER

STEG 3: SKAPA ETT VACKERT OCH TIDLÖST SLUTRESULTAT SOM ÄR 100% NI

Börja med att ta kontakt

för att se till att få svar på alla era frågor och funderingar och berätta hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig.

Jag brukar rekommendera en kostnadsfri konsultation hos mig för att ta reda på huruvida vi passar ihop och om vi bör gå vidare och jobba tillsammans. Det blir en stund där vi träffas, fikar, pratar om er och era visioner. Under vårt möte berättar jag också mer ingående om hur processen ser ut och om vilken fantastisk upplevelse ni kommer att få!

Det är en kostnadsfri service jag erbjuder för att lättare kunna ge svar på alla era frågor personligen och för att ni redan på förhand ska känna er trygga med mig som person och fotograf.

"Det kändes redan under fototillfället att det skulle bli bra bilder!"

Innan fotograferingen var vi mest oroliga för slutresultatet. Kommer barnen att vara glada och sugna under fotograferingen så att det blir bra bilder? 

Men Matilda är lättsam och idérik, det kändes redan under fototillfället att det skulle bli bra bilder med glada busiga barn 🙂

Vi har flyttat till andra sidan länet sedan första fotograferingen med Matilda, men hennes tjänst är vi beredda att resa långt för!

– Li & Daniel

Vanliga frågor om barn- och familjefotografering

VAD SKA VI HA PÅ OSS TILL FAMILJEFOTOGRAFERINGEN?

Det beror på hur ni vill att bilderna ska se ut. Det ingår alltid ett stil- och designmöte där jag kommer HEM till er och hjälper er med kläder direkt på plats!

SKER FOTOGRAFERINGEN UTOMHUS ELLER I STUDIO?

Ni väljer själva om var ni vill fotograferas någonstans, det finns för- och nackdelar med båda. Väljer ni utomhus ger jag tips på platser som är bäst utifrån ljus och bakgrund.

VAD GÖR VI OM DET REGNAR PÅ FOTOGRAFERINGEN?

Eftersom jag bara jobbar med ett väldigt begränsat antal kunder per vecka så tillåter det också stor flexibilitet i att snabbt ställa om vid eventuell nederbörd.

VILKA SKA VARA MED PÅ FOTOGRAFERINGEN?

Ni definierar själva vad “familj” är för er. Är det mamma och barn? Är det två föräldrar och tre syskon? Är det hela familjen, mormor och två hundar? Well bring it on!

Stanna tiden en stund

Föreviga ögonblicken som du vill minnas!

Ta reda på om det finns lediga tider: