"Matilda är mer än bara en fotograf. Hon är en otroligt varmhjärtad person som gör hela processen till en underbar upplevelse, från bokning till leverans av produkterna."

Hej, Matilda här!

JAG ÄR OCKSÅ MAMMA!

Jag vet att det är så som mamma, oavsett om man har en nyfödd liten bebis eller om man är 2-3 år in i mammarollen, att det är det mycket stress och press. Och ännu mer blir det när man ska boka en fotograf för då kommer dessutom oron för att kläderna ska sitta rätt och snyggt och att alla ska vara glada på bilderna och att barnen ska uppföra sig exemplariskt. Jag vet, för jag är också mamma.

DET ÄR BARA ATT LUTA DIG TILLBAKS!

Visst vore det skönt om du kunde få allt det där serverat? Om någon kunde guida dig igenom allt det där utan att det blir stressigt eller känns svårt. Och det är precis så det är om du jobbar med mig. Det är bara att luta dig tillbaks och hänga med.

VEM KAN MOTSTÅ LITE POPCORN?

Fotograf har jag varit nu hela 13 år. Mammarollen är lite nyare, den fick jag 2012. Men det har ändå hunnit bli några år både som fotograf och mamma. En av de bästa sakerna med att vara mamma till Jenny är när hon kryper upp i soffan bredvid mig framför Talang på fredagskvällen och stoppar sin hand i samma popcornskål som jag och så sitter vi där och tuggar och skrattar och myser tillsammans. Egentligen är vi mätta efter tacosen, men vem kan motstå lite popcorn, eller hur?

FAMILJEN ÄR DET VIKTIGASTE I LIVET!

Om du är det minsta lik mig tycker du att familjen är det allra viktigaste i livet. Och du ger mer än gärna över ansvaret till någon annan för att sköta detaljer och planering, så att du kan koncentrera dig på de där personerna som får hjärtat att slå dubbla slag.

Låter det som att du och jag kan klicka?
Låt oss ta reda på det – kontakta mig redan idag och berätta mer om dig och din familj!

Några utvalda bilder från mitt liv

Grand Canyon och Colorado River på min 30-årsdag.
Elefantridning i Thailand.
En av våra årliga familjefotograferingar.
Jag och min sambo på luftballongflygning.
Min utbildning till nyföddfotograf i Bend, OR.

Fortsätt vidare på hemsidan

Consent Management Platform by Real Cookie Banner