Fotograf i Norrköping

som hjälper familjer att stoppa tiden och skapa hållbara minnen för livet

Hej! Det är jag som är Matilda, välkommen hit!

Jag jobbar som fotograf i Norrköping där jag är inriktad på att fotografera små nyfödda bebisar och barnfamiljer. Jag är en fullservicefotograf vilket i korthet innebär att ni bara kan luta er tillbaka under processens gång. Jag kommer inte bara att hjälpa till att stoppa tiden och skapa hållbara minnen för dig och din familj. Jag kommer dessutom att finnas där som hjälp, stöd och guide under hela processen så att ni aldrig behöver oroa er för vad ni ska ha på er på fotograferingen, hur ni ska stå eller agera framför kameran eller vilken storlek ni ska ha på tavlorna ni har tänkt hänga ovanför soffan i vardagsrummet. Flera av mina kunder säger att jag är så mycket mer än bara en fotograf, och jag ser fram emot att få visa dig mer om vad de orden verkligen betyder!

Tänk att jag har varit fotograf i hela 11 år nu, är inte det helt galet? Och under den tiden har jag hunnit med mycket, bland annat blev jag mamma 2012 till min fantastiska dotter Jenny. Vi mammor tycker väl alltid att våra barn är bäst, eller hur? Men ingen av oss har ju fel i det!

Jenny är också anledningen till att jag brinner så starkt för just nyföddfotografering. När hon kom till världen blev jag sjuk strax efter förlossningen, och fick därför aldrig chansen till bilder från hennes allra första tid i livet. En tid som aldrig mer kommer tillbaka. Idag hade jag kunnat göra vad som helst för att få sådana bilder bevarade. Inte bara för min skull, utan framförallt för hennes. För att ge henne ett av de allra finaste minnena från när hon gav mig titeln mamma.

En typisk fredagkväll hos oss i vår familj består av tacos till middag, något kul sällskapsspel och så en Disneyfilm med tillhörande popcorn på kvällen!
När jag inte fotograferar eller spenderar tid med min dotter och min sambo så kopplar jag gärna av med en äkta Swedish fika och ser på någon lättsam tv-serie. Vänner och Big Bang Theory står högt på listan!

Jag och min sambo älskar också att resa och har som mål i livet att besöka alla världsdelar minst en gång. Vi har redan bockat av Europa, Asien och Nordamerika.

Några utvalda bilder från mitt liv

Grand Canyon och Colorado River på min 30-årsdag.
Elefantridning i Thailand.
En av våra årliga familjefotograferingar.
Jag och min sambo på luftballongflygning.
Min utbildning till nyföddfotograf i Bend, OR.

Fortsätt vidare på hemsidan