Gravidfotografering

Gravidfotografering

Det finns ingen tid som är så speciell som den då ni väntar på ert mirakel. Känslorna far hit och dit, ena sekunden är fylld av oro och funderingar kring hur ert nya liv kommer att bli, i nästa sekund fylls du av en oförklarlig kärlek när du känner den där mjuka buffen i magen.

När vi förevigar din vackra mage är det valfritt om du vill ha med partner och eventuella syskon eller om du vill att fotograferingen ska vara din och magens egna lilla stund. Jag erbjuder gravidklänningar till låns för att upplevelsen ska kännas extra speciell och lyxig. Ska partner och eventuella syskon medverka, pratar vi om klädval för dem innan fotograferingen som kommer att matcha din klänning.

Jag fotar allra helst utomhus i naturligt ljus. Bilderna blir mer levande och dessutom är det lättare för den eller de som blir fotograferade att slappna av och bara vara sig själva. En gravidfotografering går dock att genomföra även i studion, om det är vinter, mörkt eller dåligt väder.


Galleri gravidbilder


Så här går det till

STEG 1 - KONSULTATION

Vid bokningen bokar vi in en tid för konsultation. Denna sker antingen över telefon, över Skype eller genom ett personligt möte, vilket som lämpar sig bäst. Under konsultationen går vi igenom era förväntningar på fotograferingen, vilka önskemål ni har och vad ni tänker göra med bilderna. Det ger oss också möjligheten att lära känna varandra lite, jag kan skräddarsy fotograferingen utefter det ni berättar om er själva och era mål med fotograferingen, vilket ger ett bättre slutresultat.

STEG 2 - FOTOGRAFERING

Vi bokar in en tid för fotograferingen, den sker antingen utomhus eller i studion. Mål och syfte med fotograferingen som vi pratat om innan, kommer att ligga till grund för val av plats/bakgrund.

Givetvis finns det möjlighet för både den blivande fadern samt eventuella syskon att medverka under gravidfotograferingen.

STEG 3 - BILDVISNING

Ca 2 efter fotograferingen kommer ni till studion för er personliga bildvisning samt ordermöte, och tills dess har jag valt ut och förberett era bilder. Vi tittar på dem tillsammans och jag guidar er igenom vilka valmöjligheter ni har och hur ni på bästa sätt investerar i era bilder utifrån de önskemål ni har uttryckt. Ni får också chansen att klämma och känna på olika produkter för att lättare kunna göra era val.
Jag levererar personligen era produkter till er när de är färdiga (inom 2 mils radie från Norrköpings centrala delar).


Mer information

OM FOTOGRAFERINGEN OCH BILDERNA

Det bästa ljuset under vår och sommar är på eftermiddagen och kvällen. Därför är det önskvärt att boka in porträttfotograferingen tidigast kl 16.00.
Alla beställda bilder (både digitala och framkallade) levereras fullt bearbetade.

FOTOSTUDIO

Jag har en fotostudio belägen på Slåttergatan 68 i Norrköping. Studiofotograferingar passar bäst för mindre barn eller vid gravidfotograferingar. Studiofotograferingar görs också med fördel under väldigt kalla och regniga dagar samt efter mörkrets inbrott.

GRAVIDKLÄNNINGAR

När du bokar en gravidfotografering hos mig erbjuder jag gravidklänningar till låns. Det blir en extra lyxig känsla under fotograferingen och det blir otroligt fint och romantiskt på bild.
Jag har olika storlekar och färger och under konsultationen bestämmer vi vilken klänning du vill använda under fotograferingen.

RESEERSÄTTNING

Reseersättning tillkommer med 40 kr/mil vid resor länge än 2 mil från centrala Norrköping.

PRESENTKORT

Presentkort på fotografering är en perfekt present till någon du tycker om. Kontakta mig för mer information.

DELBETALNING

Jag erbjuder ränte- och kostnadsfri delbetalning. Kontakta mig för mer information.


Priser

PRIS FÖR FOTOGRAFERING - 1 350 KR

Priset inkluderar konsultation, fotografering, lån av gravidklänning, personlig bildvisning/ordermöte, bildbehandling samt personlig leverans av era produkter (inom 2 mils radie från Norrköpings centrala delar).

Priset inkluderar inte produkter eller digitala filer, dessa väljs och köps separat under er personliga bildvisning.

PAKETPRIS FÖR GRAVID OCH NYFÖDD - 2 450 KR

Priset inkluderar minisession för gravidfotografering inkl ett dragspelsalbum mini med bilderna från gravidfotograferingen, standardfotografering för nyföddfotografering, konsultation inför båda fotograferingarna, personlig bildvisning efter nyföddfotograferingen samt personlig leverans av era produkter (inom 2 mils radie från Norrköpings centrala delar).

PRIS FÖR PRODUKTER - FRÅN 800 KR

Ni investerar i era bilder genom att bygga er egen, personliga bildkollektion. Jag erbjuder både olika typer av album samt produkter för väggen eller hyllan. Det finns även möjlighet att lägga till digitala filer till er kollektion.

Klicka här för att se de produkter jag erbjuder.


Skicka förfrågan om gravidfotografering

Är du intresserad av att boka en gravidfotografering? Välkommen med din förfrågan!

Namn

Telefonnummer

Epost

Jag är i vecka

Ditt meddelande

Referenser

ADINA & JOHAN

ADINA & JOHAN

På ett kreativt och roligt sätt lyckades Matilda fota många riktigt härliga bilder under vår gravidfotografering. Allt hon gjorde kändes proffsigt och väldigt genomtänkt vilket fick oss att känna trygghet. Vi vill varmt rekommendera Matilda som fotograf!

MALIN & FREDRIK

MALIN & FREDRIK

Det är så mysigt att bli fotad av Matilda! Även fast det känns så avslappnat och prestigelöst, så lyckas hon alltid på något magiskt sätt att fånga de små ögonblicken som skapar en naturlig men fantastisk känsla i fotona. Jag kommer aldrig vilja ha en annan fotograf igen!