Barn- och familjefotografering

Barn- och familjefotografering

Det är inte alltid bara de stora stunderna i livet vi vill minnas. Ofta kan det vara de där små detaljerna – det lilla leendet, det klingande skrattet eller den där karaktäristiska rynkan mellan ögonbrynen. De stora stunderna är milstolpar som tar oss framåt, medan vardagen är det som utgör livet. Det är då vi brottas med alla känslor, leker med barnen, säger ”jag älskar dig” när vi lämnar hemmet och kramas innan läggdags. Sådana stunder och känslor är stora i sig eftersom de är så betydelsefulla för hela vår existens, och det är de känslorna jag vill fånga på bild.

Det blir mycket lek och bus under mina fotograferingar, för att barnen ska få vara barn. Som förälder vill man alltid ha de där bilderna när barnet tittar in fint i kameran och ler vackert, jag vet för jag är själv förälder och vill gärna ha sådana bilder på min dotter. Men som fotograf vet jag också att dessa bilder inte går att tvinga fram, de kommer att komma om jag får leka och busa tillsammans med era barn och fotografera under tiden.

Syftet med fotograferingen är också att fånga barnens personlighet. En del barn är mer lugna och tillbakadragna än andra och kommer att uppskatta lugnare interaktioner, som exempelvis sång eller ramsor. Medan andra barn gillar mer fart och fläkt och vill göra kullerbyttor eller hoppa upp och ner. Jag anpassar fotograferingen till varje barns behov och personlighet.


Galleri barn- och familjebilder


Så här går det till

STEG 1 - KONSULTATION

Vid bokningen bokar vi in en tid för konsultation. Denna sker antingen över telefon, över Skype eller genom ett personligt möte, vilket som lämpar sig bäst. Under konsultationen går vi igenom era förväntningar på fotograferingen, vilka önskemål ni har och vad ni tänker göra med bilderna. Det ger oss också möjligheten att lära känna varandra lite, jag kan skräddarsy fotograferingen utefter det ni berättar om er själva och era mål med fotograferingen, vilket ger ett bättre slutresultat.

STEG 2 - FOTOGRAFERING

Vi bokar in en tid för fotograferingen, den sker antingen utomhus eller i studion. Mål och syfte med fotograferingen som vi pratat om innan, kommer att ligga till grund för val av plats/bakgrund.

Vanligtvis fotograferar vi ca en timme när det gäller familjefotograferingar, men små barn (2 år och yngre) orkar sällan hålla på så länge. Då brukar jag skruva upp tempot för att få de allra bästa bilderna på kortare tid medan barnet fortfarande tycker det är roligt och inte har hunnit bli trött. Vid fotografering av yngre barn brukar därför fotograferingen vara ca 30-40 minuter.

STEG 3 - BILDVISNING

Ca 2 efter fotograferingen kommer ni till studion för er personliga bildvisning samt ordermöte, och tills dess har jag valt ut och förberett era bilder. Vi tittar på dem tillsammans och jag guidar er igenom vilka valmöjligheter ni har och hur ni på bästa sätt investerar i era bilder utifrån de önskemål ni har uttryckt. Ni får också chansen att klämma och känna på olika produkter för att lättare kunna göra era val.
Jag levererar personligen era produkter till er när de är färdiga (inom 2 mils radie från Norrköpings centrala delar).


Mer information

PRESENTKORT

Presentkort på fotografering är en perfekt present till någon du tycker om. Kontakta mig för mer information.

RESEERSÄTTNING

Reseersättning tillkommer med 40 kr/mil vid resor länge än 2 mil från centrala Norrköping.

DELBETALNING

Jag erbjuder ränte- och kostnadsfri delbetalning. Kontakta mig för mer information.

FOTOSTUDIO

Jag har en fotostudio belägen på Slåttergatan 68 i Norrköping. Studiofotograferingar passar bäst för yngre barn (18 månader eller yngre). Är det äldre barn ser jag helst att vi är utomhus någonstans så att barnen får röra sig fritt vilket ger mer naturliga och härliga bilder.


Priser

PRIS FÖR FOTOGRAFERING - 1 350 KR

Priset inkluderar konsultation, fotografering, personlig bildvisning/ordermöte, bildbehandling samt personlig leverans av era produkter (inom 2 mils radie från Norrköpings centrala delar).

Priset inkluderar inte produkter eller digitala filer, dessa väljs och köps separat under er personliga bildvisning.

PRIS FÖR PRODUKTER - FRÅN 800 KR

Ni investerar i era bilder genom att bygga er egen, personliga bildkollektion. Jag erbjuder både olika typer av album samt produkter för väggen eller hyllan. Det finns även möjlighet att lägga till digitala filer till er kollektion.

Klicka här för att se de produkter jag erbjuder.


Skicka förfrågan om fotografering för barn/familj

Är du intresserad av att boka en fotografering? Välkommen med din förfrågan!

Namn

Telefonnummer

Epost

Berätta om er familj

Referenser

AMBER

AMBER

Bilderna var över förväntan och blev toppen! Det blev naturliga bilder, inte så där stelt som det brukar. Vi kan rekommendera Matilda som fotograf. Hon var också helt toppen med att jobba med barn. Har en dotter på 2½ som är blyg med nya människor men Matilda lyckades få henne och smälta.

VINCENT OCH JULIUS

VINCENT OCH JULIUS

Jag tyckte att det var så roligt att hon hade referenser till killarna som dom kunde relatera till. Hon lyckades att locka fram bus, skratt och värme hos mina små busar. Det känns så otroligt varmt och personligt när man blir blir fotad av Matilda. Jag är så otroligt nöjd!