fbpx

Gravidfotografering

Proffsigt och genuint bemötande hela vägen

Det sista vi ville ha var ”klyschiga” bilder. Men Matilda lyssnade in våra önskemål och det kändes som hon ställde rätt frågor för att på bästa sätt få fram det resultat vi önskade. Det blev exakt den känsla och utseende vi hade hoppats på från både gravid- och bebisfotograferingen! Vi kommer absolut göra om detta med Matilda! Hela upplevelsen från start till leverans var enkel och positiv - proffsigt och genuint bemötande hela vägen!

- Debbie & Niclas

GRAVIDFOTOGRAFERING

Många blivande mammor känner sig obekväma i sin kropp under graviditeten. Att då ställa sig framför en kamera, som ju känns obekvämt ALLTID, förstår jag är en riktigt avlägsen tanke. Men bortom alla gravidkrämpor syns något starkt och vackert som glöder. Bortom illamående, foglossning och halsbränna brinner kärleken för det där lilla pyret du har i magen, och det syns. Det syns i dina ögon, det syns i hela ditt väsen.
Vore det inte helt fantastiskt att få visa det för ditt barn när han eller hon blivit större? Hur det var så otroligt värt allting, oavsett hur tufft det kan ha varit under graviditeten, bara för att få välkomna ditt mirakel till världen. Hur kärleken till honom eller henne lyste så starkt redan då och hur mycket ni längtade efter att få hålla om ert lilla knyte.
Låt oss göra det. Om inte för din skulle eller för din partners skull, så för ditt barns skull. Att dokumentera hela början på resan visar ditt barn hur älskad han eller hon är redan från allra första stund. Det är nu eller aldrig.

Ta reda på om det fortfarande finns tid innan BF

Jag tar bara in ett begränsat antal kunder per månad för att kunna hålla högsta möjliga service gentemot mina familjer och se till att de är väl omhändertagna under hela processen.
NATURLIGT OCH LÄTTSAMT
De flesta uttrycker en oro om att inte vara vana att stå framför kameran och är rädda att det ska synas i bilderna att de är obekväma och stela. Men jag lovar dig att ingen som bokar mig är vana att stå framför kameran, jag hjälper till att skapa en avslappnad och lättsam stämning så att bilderna blir naturliga och att ni får en mysig och härlig stund under fotograferingen.
EXTRA LYXIGT MED GRAVIDKLÄNNING
Att bära gravidklänning under fotograferingen blir en extra lyxig känsla under fotograferingen och det blir otroligt fint och romantiskt på bild. Jag har olika storlekar och färger och under konsultationen bestämmer vi vilken klänning du vill använda under fotograferingen. Ska partner och eventuella syskon medverka, pratar vi om klädval för dem innan fotograferingen som kommer att matcha din klänning.
UNIKA PRODUKTER FÖR ATT BEVARA DINA MINNEN
För att ge dig det allra bästa från den här upplevelsen har jag noga valt ut några leverantörer runt om i Europa som levererar högkvalitativa album och tavlor till professionella fotografer. Och i processen hjälper jag dig också att färdigställa det där albumet eller de där tavlorna som du har ögonen på. Det blir gjort. Det blir vackert. Det finns för alltid bevarat.

VANLIGA FRÅGOR OM GRAVIDFOTOGRAFERING

NÄR SKA MAN HA GRAVIDFOTOGRAFERINGEN
Jag brukar rekommendera att fotograferas någonstans i vecka 28-36 men det är väldigt individuellt utifrån både storleken på magen och måendet under graviditeten.

VI VILL GÄRNA FOTA UTOMHUS, GÅR DET?
Ni väljer själva om var ni vill fotograferas någonstans. Väljer ni utomhus ger jag också tips på platser som är bäst utifrån ljus och bakgrund.

VAD GÖR VI OM DET REGNAR?
Är vädret inte vad vi önskar går det givetvis att boka om fotograferingen till ett senare tillfälle och det kostar inget extra. Är det väldigt nära BF har vi en dialog kring huruvida vi skjutar fram fotograferingen eller om vi helt enkelt byter plats.

FÅR PARTNER OCH EVENTUELLA SYSKON VARA MED?
Självklart får de vara vara med! Under en gravidfotografering tar vi både bilder med er tillsammans, samt enskilda bilder på blivande mamman och detaljbilder på magen.

PRIS FÖR GRAVIDFOTOGRAFERING

GRAVIDFOTOGRAFERING STANDARD

I FOTOGRAFERINGSAVGIFTEN INGÅR:

- Planeringsmöte
- Fotografering
- Personlig bildvisning
- Personlig leverans (inom Norrköping)

1 350 kr


Bilder och produkter köps till separat vid er personliga bildvisning.
Pris från 950 kr

PRISPAKET GRAVID + NYFÖDD

I FOTOGRAFERINGSAVGIFTEN INGÅR:

- Minisession för gravidfotografering
- Standardfotografering för nyfödd
- Planeringsmöte inför båda fotograferingarna
- Personlig bildvisning efter nyföddfotograferingen
- Dragspelsalbum från gravidfotograferingen
- Personlig leverans (inom Norrköping)

2 450 kr


Bilder och produkter köps till separat vid er personliga bildvisning.
Pris från 950 kr

Ta reda på om det fortfarande finns tid innan BF

Jag tar bara in ett begränsat antal kunder per månad för att kunna hålla högsta möjliga service gentemot mina familjer och se till att de är väl omhändertagna under hela processen.