fbpx

Gravidfotografering

Att boka mig som fotograf är mer än bara fina bilder

Portfolio gravidbilder utomhus

previous arrow
next arrow
Slider

Portfolio gravidbilder i studio

previous arrow
next arrow
Slider

Vad du kan förvänta dig när du bokar mig som fotograf

NATURLIG OCH LÄTTSAM KÄNSLA
De flesta uttrycker en oro om att inte vara vana att stå framför kameran och är rädda att det ska synas i bilderna att de är obekväma och stela. Men jag lovar dig att ingen som bokar mig är vana att stå framför kameran, jag hjälper till att skapa en avslappnad och lättsam stämning så att bilderna blir naturliga och att ni får en mysig och härlig stund under fotograferingen. Det ligger ingen som helst press på dig att bilderna ska bli tipptopp och att det ska kännas naturligt och avslappnat – det är ju därför du anlitar mig!

FULL SERVICE HELA VÄGEN
Att boka mig som fotograf är så mycket mer än bara fina bilder. Jag blir din guide och stöttepelare under hela processen. Jag kommer att hjälpa till med tips och råd kring val av kläder och plats. Jag kommer också att ställa massa frågor för att få en klarare bild över vem du och din partner är, vad ni har för personlig stil och vilka visioner vi jobbar emot. I slutet av processen kommer jag att hjälpa till med att skapa något vackert och unikt av bilderna så att inte detta blir ännu en bortglömd mapp på datorn.

UNIKA PRODUKTER MED SKRÄDDARSYDD DESIGN
För att ge dig det allra bästa från den här upplevelsen har jag noga valt ut några leverantörer runt om i Europa som levererar högkvalitativa album och tavlor till professionella fotografer. Och i processen hjälper jag dig också att färdigställa det där albumet eller de där tavlorna som du har ögonen på. Det blir gjort. Det blir vackert. Det finns för alltid bevarat.

Produktutbud

Artblock
Lätta att dekorera hemmet med. Finns i storlekarna
15×15 cm, 20×20 cm, 20×25 cm samt 25×25 cm.
Inramad tavla
Finns i storlekarna 20×30 cm, 30×40 cm,
40×50 cm samt50x70 cm.
Inramad canvas
Finns i storlekarna 30×40 cm, 40×40 cm,
40×50 cm,50×50 cm samt 50×70 cm.
Naturtavla
Naturtavlorna framkallas på trä, och finns i formerna
cirkel, oval, kvadrat och rektangel.
Standardprint
30×40 cm print på Epson Lustre 285 g. Välj någon av
husets ramar som finns i vit, svart och natur.
Klassiskt album
25×25 cm inklusive 16 st bilder, med möjlighet att välja till fler.
Tre olika typer av omslag finns.
Studiobok
Välj mellan Standard 20×20 cm inkl 10 st bilder eller
Premium 25×30 cm inkl 16 st bilder.
Dragspelsalbum
Finns i storlekarna 9×9 cm eller 15×15 cm. Sandfärgat linneomslag
med sidenband. Innehåller 8 st bilder.
previous arrow
next arrow
Slider


STEG 1: TA KONTAKT  |  STEG 2: BOKA  |  STEG 3: PLANERINGSMÖTE  |  STEG 4: FOTOGRAFERING  |  STEG 5: PERSONLIG BILDVISNING  |  STEG 6: LEVERANS

Men vi börjar med steg 1

Börja med att ta kontakt för att se till att få svar på alla era frågor och funderingar.
Jag brukar rekommendera en kostnadsfri konsultation hos mig för att ta reda på huruvida vi passar ihop och om vi bör gå vidare och jobba tillsammans. Det blir en stund där vi träffas, fikar, pratar om er och era visioner. Under vårt möte berättar jag också mer ingående om hur processen ser ut och om vilken fantastisk upplevelse ni kommer att få!

Det är en kostnadsfri service jag erbjuder för att lättare kunna ge svar på alla era frågor personligen och för att ni redan på förhand ska känna er trygga med mig som person och fotograf.

Så steg 1 alltså – ta kontakt.

previous arrow
next arrow
Slider

Investering

Att investera i en fotografering är att investera i dig själv och dina barn. Och det är dessutom en av de allra säkraste investeringarna eftersom de bilder vi tar nu blir bara mer värda ju längre tiden går. Faktum är att de blir ovärderliga eftersom det är en tid i livet som aldrig går att få tillbaks.

TA REDA PÅ OM DET FINNS LEDIGA TIDER

Åh vad jag ser fram emot att höra mer om dina visioner för en eventuell fotografering! Eftersom jag bara tar in ett begränsat antal kunder per månad är det inget att vänta på – kontakta mig redan nu och se om det finns en ledig tid för fotografering!

Vanliga frågor om gravidfotografering

Jag brukar rekommendera att fotograferas någonstans i vecka 28-36 men det är väldigt individuellt utifrån både storleken på magen och måendet under graviditeten.

Ni väljer själva om var ni vill fotograferas någonstans. Väljer ni utomhus ger jag också tips på platser som är bäst utifrån ljus och bakgrund.

Är vädret inte vad vi önskar går det givetvis att boka om fotograferingen till ett senare tillfälle och det kostar inget extra. Är det väldigt nära BF har vi en dialog kring huruvida vi skjutar fram fotograferingen eller om vi helt enkelt byter plats.

Självklart får de vara vara med! Under en gravidfotografering tar vi både bilder med er tillsammans, samt enskilda bilder på blivande mamman och detaljbilder på magen.

Ja visst kan man göra det! Jag har flera olika modeller och storlekar så när vi träffas i studion för en kostnadsfri konsultation har du också möjlighet att prova olika klänningar om du vill.