tage+knut40
Söta Knut som säkert har en liknande önskelista 😉

En kollega skickade “Babyns egentliga önskelista” till mig på mailen och jag brast ut i skratt när jag läste! Igenkänningsfaktorn är verkligen hög som småbarnsförälder! På listan står bland annat:

Sladdar
Jag tycker extra mycket om sladdarna bakom tv:n, för de är så många. Men sladden till mammas dator eller pappas telefon går bra också. Den vita mojängen som samlar alla sladdarna, och som har en knapp på verkar också bra. Jag tar gärna en sån också.

Dammråttor
Jag vet inte vad dessa små ludna saker är för något, men de är otroligt mjuka att ta på. Det är bara det att mina föräldrar kommer springande och sliter dom ur mina händer så snart jag fått tag i dom. Och så pratar dom illa om dessa små stackars råttor och säger att de dyker upp bara de vänder ryggen till. Jag har provat att vända ryggen till men det hjälper inte. Så därför önskar jag mig mina egna.

Nycklar
Och då menar jag riktiga nycklar. Inte plastleksaker som låtsas vara nycklar. Jag är ju inte dum. Jag vet att de inte är äkta. Jag vill ha vassa nycklar i metall – de är perfekta när det kliar som värst i min gom.

Läs hela listan på Gobokens blogg: Babyns egentliga önskelista

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner