bts_colin_0004_796
I fredags träffade jag goa lille Colin som totalt charmade byxorna av mig! När jag fotograferar brukar jag försöka blanda lite så att det både blir bilder när barnen tittar in i kameran och ser glada ut, men också mer naturliga i-stunden-bilder där barnen kanske sitter och pillar med tårna eller leker med någon leksak eller vad det nu kan vara. Helt enkelt att barn får vara barn. Men Colin hade inga planer på några dokumentära bilder, han tittade in i min kamera och log hela fotograferingen igenom, hahaha! 😀
Men som alltid när man fotograferar barn så är det på barnens villkor – ibland är de glada, ibland är de ledsna, ibland är de blyga, ibland är de busiga. Och i det här fallet tror jag KNAPPAST att Colins föräldrar blir besvikna på resultatet, haha! 😉
 
Tack till Colins pappa Rickard som tog denna bild på mig (och Colin) in action!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner