vincent-8-mån-bts

Foto: Emma Pettersson

Igår var söta Vincent hos mig igen för att fotograferas. Vincent är med i mitt exklusiva fotograferingsprogram för bebisens första år som kallas First Year Forever och igår var det dags för andra fotograferingen av totalt 3 st. Vi fokuserade på att dokumentera hans senaste stora milstolpe – att kunna sitta själv utan stöd. Sedan togs lite andra bilder också förstås, bland annat lite liknande bilder som togs när han var 4 månader så att man kan jämföra

Vincent var superduktig och fotograferingen var klar på typ 10 minuter. Det gäller att vara snabb med de här små och passa på medan de är pigga och glada för rätt vad det är kan det tvärvända.

Vad är First year forever?

First year forever är ett fotograferingsprogram där din bebis fotograferas vid tre viktiga milstolpar under det första året. Och det handlar om att minnas och bevara de stora, viktiga milstolparna under det här året, snarare än att fotografera vid exakta åldrar.
First year forever är ett exklusivt program med unika produkter som inte erbjuds vid bokning av ordinarie fotograferingar. Det är också fullt fokus på det enskilda barnet och därför tas inga syskon- eller familjebilder under programmet.
Här kan du se ett smakprov på de exklusiva produkter som erbjuds inom programmet:

Är du nyfiken och vill veta mer om First year forever? Välkommen att kontakta mig med alla frågor och funderingar! Kontakta mig →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner