nyföddfotograf
Foto: Rebecca Selin

Igår hade jag underbara Ellie på besök i studion. Hon var en dröm att både fota och gosa med! Så himla duktig, sov igenom hela fotograferingen och vi var klara på två timmar (inkl matpaus)! Längtar efter att få både redigera och visa bilderna!!
Jag höll på att få igenom lite byteshandel också. Rebecca (Ellies mamma, som också är fotograf) tyckte wrappen hon hade på sig var både fin och praktisk då den höll Ellie så lugn. Så hon ville gärna ta med sig den hem. Jag sa: Javisst, ni kan få wrappen om jag får behålla Ellie. De övervägde det en stund men tackade till sist nej. Doh, so damn close!! Hihi 😉

Mina sociala medier (inkl bloggen) har varit ganska så asociala den senaste tiden. Jag har många bollar i luften just nu och håller på för fullt att planera och göra lite förändringar inför hösten, det är därför. Jag kan tyvärr inte gå in på allt för mycket detaljer eftersom ingenting är klart än men om det går som jag vill kommer det bli stora förändringar, på många plan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner