hantverkare_bloggMobilbild

Idag har jag haft bästa hantverkare Pelle i studion som hjälper mig att sätta upp saker, såsom bakgrunder, tavlor, hyllor och annat som kräver borr och skruv och plugg och lite exakta mått. Det är så roligt att få göra i ordning, på torsdag är det exakt en månad till invigningen!! 😀 Jag har varit på stan idag och handlat lite saker till studion, det blir en sväng imorgon också. Kommer på nya grejer hela tiden, trots att jag skriver listor, haha! På eftermiddagen blir det lite redigeringstid, jag har en lång att göra-lista och denna vecka väntar ytterligare tre fotograferingar varav två (!) bröllop dagarna efter varandra. Det kommer bli tufft men det är sååå roligt och jag älskar varje sekund! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner