britta+roger_0027_btsbritta+roger_0012_btsbritta+roger_0019_btsFoto: Roger Gustavsson

Igår var det dags för Britta och Rogers gravidfotografering. För Britta var det viktigt med skog och natur men det har inte börjat vårgrönska riktigt än. Men jag hittade en liten dunge med granar där vi tog några bilder då Britta hade på sig en av mina vackra gravidklänningar. Det blev superfint, romantiskt och lite trolskt, precis som Britta ville ha det 🙂

De hade även sina söta hundar med sig också, Felix och Vilma. Det blev en del mutor med korv men det funkade fint, vovvarna var såå duktiga! ^_^

Jag ska börja redigera bilderna redan idag för jag har svårt att hålla mig, haha! Men först har jag ett par möten att gå på.

Ha en fin fredag och helg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner