fbpx

Gravidfotografering Norrköping – Angelika

Från och med nu erbjuder jag gravidklänningar till låns när man bokar en gravidfotografering hos mig. Jag har olika storlekar och färger och under konsultationen bestämmer vi vilken klänning du vill använda under fotograferingen.

I söndags kväll i det mjuka kvällsljuset lånade jag vackra Angelika som modell, för att visa upp en av klänningarna.

angelika_0049angelika_0025angelika_0026angelika_0056angelika_0084angelika_0111

Comments ( 3 )

  1. ReplyIselin Renée
    Kjempe fine bilder!
  2. Nyföddfotografering Norrköping – Walter – Matilda Wik Fotografi
    […] är kollega till mig, hon är också fotograf. När hon väntade Walter ställde hon upp som modell för en av mina nyinkomna gravidklänningar. När Walter sedan kom fick jag äran att föreviga honom tillsammans med hela familjen. Vilket […]

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>