Jag har spenderat större delen av dagen med familjen på Kolmården i det härliga vädret. Vilken underbar värme!

Innan Kolmården kickade jag igång dagen med att fotografera busiga Vincent och Julius. Mamma Cecilia var med också såklart, hon vann tävlingen på min Facebooksida i lördags så idag träffades vi vid körsbärsträdet i Folkparken. Det blev mycket bus och lek och spring och på slutet lånade jag ut min kamera till Vincent som tog några riktigt fina bilder 😉

bts05bts04bts06
Blomman som jag har bakom örat fick jag av Julius <3bts03
På groupie-bilden känns min egen insats ytterst tveksam, både som fotograf och modell, haha! Har ni provat att ta en groupie med systemkamera? Sjukt svårt!

bts01+02
Cecilia tog några behind the scenes med mobilen också, som jag har fått tillåtelse att publicera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner