wp-1481209261422.jpg

Det ska vara lite extra lyxigt om man väljer att investera i hela sitt urvalsgalleri med högupplösta, digitala bilder. Då får man sitt USB i denna söta box och där i ligger dessutom 10 st små printar som är fotografens favoriter från fotograferingen. Det blir nästan som ett kinderägg, bara chokladen som fattas ^_^

Inom kort kommer jag uppdatera min hemsida med lite nyheter, jag har bara inte hunnit det för december har hittills varit helt späckat. Imorgon har jag t ex en nyföddfotografering, en konsultation och ett möte, på måndag har jag en familjefotografering och en bildvisning och i mitten på nästa vecka släpper jag min e-kurs om prissättning för fotografer, som fortfarande behöver det där sista lilla putset. Galet mycket just nu men jag njuter av varje sekund för det är såååå roligt, jag älskar mitt jobb! 😀 


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner