Det finns ingen vänskap, ingen relation och ingen kärlek som är starkare än en mammas kärlek till sitt barn ❤

Och det skriver jag inte bara för att jag ser Adinas kärlek till sin son i den här bilden, jag talar från det egna mammahjärtat och den gränslösa kärlek som min egen Jenny fyller mitt hjärta med. Jag önskar att jag hade en sådan här bild på mig och min dotter. Jag tog ett par bilder själv på bara Jenny när hon var liten men jag har ingen på henne och mig tillsammans när hon är nyfödd. Och det är ju inte många dagar det är så där yttepyttesmå så det hade varit värdefullt att ha det på bild.

Nu finns det bilder på Adina och hennes fina Alexis som jag tror att både hon och han kommer att värdesätta när han blir äldre 🙂 Vilken version gillar ni bäst, färg eller svartvitt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner