Nu kan jag bocka av ännu en stor milstolpe i företaget. Nu har jag nämligen haft min första nyföddfotografering med tvillingar! Elton och Oliver skötte sig utmärkt under fotograferingen, de var nöjda och sov sött så länge de fick ha på sig mina sjalar. Jag är också ett stort fan av dem så helt förståeligt 😉 Resten av familjen skötte sig också galant!

Efteråt var vi som svettpölar hela bunten, jag använde faktiskt inte värmefläkten idag för det fanns värme så det räckte och blev över ändå 😉

nyföddfotografering-tvillingar_behindthescenes_3nyföddfotografering-tvillingar_behindthescenes_2nyföddfotografering-tvillingar_behindthescenes_1b

Foto: Mattias Råberg

2 thoughts on “Nyföddfotografering med mina första tvillingar

  1. Vad fint Matilda! Visst är det underbart att jobba med tvillingar!? Så speciellt! Finns det färdiga bilder att se någonstans? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner