fotoalbum-gdansk-polen

I helgen var jag hos mina föräldrar i Norrtälje och hälsade på. Då överraskade jag dem med ett fotoalbum från vår resa till Gdánsk, som vi gjorde i påskas. De blev så glada och de mindes tillbaks till resan när de bläddrade sig igenom albumet.

Ett album är så lätt att plocka fram och bläddra i tillsammans under fredagsmyset. En tavla som hänger på väggen med nära och kära, går man förbi varje dag och ler åt. Bilder på en hårddisk däremot, har noll värde. Eller alla bilder vi samlar på oss i våra mobiltelefoner. De kommer till liv först när vi gör något konkret av dem, något vi kan se och ta på. Det är därför jag brinner för att skapa något vackert av bilder som jag vet kan skänka glädje varje dag åt någon annan!

2 thoughts on “Överraskade med ett fotoalbum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner