bts_milton_0004_796

Jag har tidigare fotat Maries morgongåva till hennes man. Jag blev så lycklig när jag hörde att hon väntade hennes och Tommys andra gemensamma barn! Först hade de tankar på en familjefotografering när hon var gravid men sedan kom vi båda fram till att det var bättre att vänta med fotograferingen till den nya lille familjemedlemmen hade anlänt.

I fredags var hela familjen (Milton, mamma Marie, pappa Tommy och alla fyra syskon) hos mig i studion. Alla skötte sig utmärkt och fotograferingen gick snabbt och lätt! “Jag kan inte förstå hur du kan få bebisarna att ligga så där” sa Marie under fotograferingen. Well, när Milton var drömbebisen själv och sov så fint under hela tiden så var det inga problem! Det enda han inte gillade var när jag ville bestämma över hans armar och ben, haha 😛 Så tillslut fick han bestämma över dem själv, så var alla nöjda och glada 😉 Jag fotar alltid på barnens villkor, även under nyföddfotograferingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner