4 SAKER MINA KUNDER OFTA SÄGER INNAN GRAVIDFOTOGRAFERINGEN

  1. Jag är orolig för att det ska kännas stelt och onaturligt.
  2. Jag är inte van att stå framför kameran.
  3. Jag vet inte vad jag ska ha på mig.
  4. Tänk om det inte blir fint!

Kan du känna igen dig i att ha tänkt i de här banorna inför DIN gravidfotografering? Då ser du att du inte är ensam, det finns fler som tänker precis likadant.

Men jag är här för att berätta att du inte alls behöver oroa dig för de här sakerna. Här är varför:

Orolig för att det ska kännas stelt och onaturligt under gravidfotograferingen?

Om du har valt en fotograf som du litar på och som du känner dig trygg med, har du nästan redan löst hela problemet. Mycket av möjligheten att slappna av under gravidfotograferingen ligger i att jobba med en fotograf där personkemin är 100%. Och jag kan ju bara tala för hur jag själv jobbar men jag använder både en hel del små lekar och uppdrag för att få en avslappnad känsla. Det blir en del poserat också men då är vi redan så uppvärmda av leken och skratten så det känns och lätt och ledigt ändå.

Inte van att bli fotograferad?

Det är det nog ingen som är, om man inte jobbar med att t ex vara modell. Och eftersom ingen av de kunder som bokar mig för en gravidfotografering har särskilt mycket kameravana, använder jag bara väldigt enkla poser som vem som helst klarar av, men som ändå kommer få dig att se sagolikt vacker ut!

Inga idéer om outfits till gravidfotograferingen?

Ingen fara, jag löser det på två olika sätt! Dels finns möjligheten att låna gravidklänning hos mig när du bokar en gravidfotografering. Så du behöver inte ens stå för egen garderob om du inte vill. Men det är också så att det ingår en stil- och designkonsultation hemma hos dig där jag hjälper till med kläder på plats. Kanske till dig om du inte vill använda gravidklänning, eller till din partner om han också ska medverka under fotograferingen. Hur bra?

Orolig för att gravidbilderna inte ska bli så fina som du tänker dig?

Mina tips för att säkerställa ATT de blir precis som du drömmer om är 1) planering och 2) kommunikation. Ju mer av dessa två komponenter som äger rum innan, desto mer säkert kommer du få de där gravidbilderna du går och drömmer om!

Det kanske är så att du inte är helt säker på din vision? Vad vill jag egentligen, hur vill jag att det ska se ut? Det är inte heller helt ovanligt. Men jag kan nog hjälpa till med det också, att försöka specificera och sätta ord på dina önskemål och dina drömbilder. Det du måste göra först då är att kontakta mig. Jag ser så fram emot att få höra från dig och upptäcka mer om vilka typer av gravidbilder just du drömmer om!

Kontakta mig →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner