gravidfotografering-norrköping_nyföddfotografering-norrköping

Den här tiden ska vara lågsäsong för mig men det har jag knappt märkt av för jag har haft så mycket att göra. Vilket är superkul förstås, jag är så tacksam att få kalla detta mitt jobb!  Nu är jag helt fullbokad i mars men jag har fortfarande tider i april och maj. Så vänta inte med er förfrågan, framförallt vill jag uppmana er som funderar på gravidfotografering och nyföddfotografering att inte vänta med att boka. Tiderna går supersnabbt och just sådana fotograferingar kan ju bara göras inom en begränsad tidsram.

GRAVIDFOTOGRAFERING
Med möjlighet att låna vackra gravidklänningar för att mamma ska få känna sig lite extra lyxig. Pappa och eventuella syskon får givetvis vara med under fotograferingen också! Jag rekommenderar att gravidfotograferingen genomförs i vecka 28-36.
Läs mer om gravidfotografering

NYFÖDDFOTOGRAFERING
Fånga bebisens första tid och er alldeles nya lilla familj. Eventuella syskon får givetvis vara med under fotograferingen!
Bokas helst redan under graviditeten för att kunna garantera en tid. Jag rekommenderar att fotograferingen genomförs när bebisen är 5-10 dagar.
Läs mer om nyföddfotografering

Se lediga lördagar för bröllopsfotografering


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner