Kan man ha en gravidfotografering i december?
Ja, det är klart man kan!
Men inte ute väl?
Johoo då, det går så bra så!

Man kan också kombinera, så som Marie och Marcus gjorde under sin gravidfotografering. Vädret behöver inte vara strålande för att få fina utomhusbilder, det räcker med att paret strålar 🙂  Det är möjligtvis kylan som kan ställa till det, men det har ju varit en väldigt mild vinter hittills och den dagen var inget undantag. Marie och Marcus var tappra och vi fick några riktigt fina utomhusbilder precis utanför min studio. Sedan gick vi in och fortsatte fotografera inne. Färgtemat gick i rosa, vitt och grått och Marie hann med hela tre stycken av mina gravidklänningar (dessa får man låna kostnadsfritt när man bokar gravidfotografering hos mig). Av dessa bilder skapade vi ett fint dragspelsalbum som familjen kan ha glädje av i flera generationer framöver. Det är en av mina absolut populäraste produkter!

Så här skrev de själva om sin gravidfotografering:

Vi gick på gravidfotografering hos Matilda och fick jättevackra bilder. Matilda såg till att få fram det bästa hos oss på ett avslappnat, lekfullt och proffsigt sätt. Vi rekommenderar varmt Matilda när fina stunder ska förevigas.
Stort tack!
Marie & Marcus

marie+marcus04marie+marcus11svmarie+marcus12marie+marcus14marie+marcus16marie+marcus18svmarie+marcus22marie+marcus23svmarie+marcus26marie+marcus27marie+marcus30marie+marcus35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner