I oktober förra året hörde Sarah av sig till mig och berättade att hon ville boka en gravidfotografering tillsammans med hennes sambo Carl. Vi började planera inför den och pratade gravidklänningar och locations, det skulle bli såå himla bra!

Ungefär en vecka innan deras fotografering ringer Carl till mig och säger att det inte blir någon gravidfotografering, för deres lille son hade visst bråttom ut i världen och föddes nästan 2 månader för tidigt. Vi bestämde att vi istället skulle satsa på en nyföddfotografering längre fram.

Eftersom lille Miles var prematurbarn kunde han inte fotas under sina 10 första dagar, som med vanliga nyföddfotograferingar. Vi väntade tills han var ca 2 månader (då han egentligen var beräknad) för då hade de kommit hem från sjukhuset och Miles var tillräckligt stark.

Under hela den här resan har jag känt en så oerhörd stark koppling till Sarah, vi bara klickade totalt och hon känns som en vän jag känt i många år. Så varm kvinna med så mycket att ge både sin familj och världen. Nu längtar vi båda till hösten då Miles fyller ett och vi får möjligheten att skapa fler underbara bilder och minnen tillsammans 🙂

miles08miles02miles04miles11miles13miles14miles22miles26

One thought on “Nyföddfotografering Norrköping – Miles

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner