Minimaraton vs standardfotografering - vad är skillnaden?

Vad är det egentligen för skillnad mellan att boka in sig på en barnfotografering under Minimaraton och att boka en standardfotografering? Det kan ju vara bra att veta för att kunna fatta beslut om vilket alternativ som är bäst lämpat. Och för att hjälpa dig med det kommer jag här att berätta mer om de stora skillnaderna mellan ett Minimaraton och en standardfotografering.

ANTAL PERSONER VID FOTOGRAFERINGSTILLFÄLLET
Platserna under ett Minimaraton är avsett för enskilda individer eftersom tiden är så begränsad. Vill ni fotas som hel familj med både syskon och föräldrar rekommenderas varmt att boka in en standardfotografering där det finns gott om tid att både fotografera er tillsammans men också var och en för sig.

TIDEN FÖR FOTOGRAFERING
Ett Minimaraton är en väldigt mycket kortare fotografering, ca 20 min. Eftersom jag bara fotograferar ett barn åt gången har jag möjlighet att ha så pass kort tid och ändå leverera ett riktigt bra resultat.

En standardfotografering däremot är längre. Dels för att det ska finnas möjlighet att fotografera både enskilda bilder och bilder tillsammans med syskon och föräldrar. Men där finns det också tid för eventuellt ombyte om man vill ha flera olika outfits.

PLATS FÖR FOTOGRAFERINGEN
Om du bokar in en skräddarsydd standardfotografering för dig och din familj kommer vi tillsammans fram till en bra plats för fotograferingen – i studio eller utomhus eller kanske hemma hos er. Fotograferingar som sker under Minimaraton sker dock alltid på plats i studion eftersom det är flera bokningar efter varandra. Då finns ingen tid att flytta runt mellan olika platser utomhus.

PRODUKTUTBUD OCH LEVERANS
I paketet för ett Minimaraton ingår både den kortare studiofotograferingen och två digitala, högupplösta bilder. Det går givetvis att välja till fler bilder om man vill. Favoritbilderna väljs ut direkt på plats efter fotograferingen och levereras via länk inom en vecka efter.

Det här skiljer sig rejält åt från om man bokar en standardfotografering. Då är det mer inriktat på färdiga produkter – album, tavlor och bildboxar. De motsvarande digitala bilderna följer alltid med på köpet när man köper en produkt så där får man alltid med sig både något fysiskt och något digitalt. Vid en standardfotografering ingår dessutom personlig leverans av det man beställt.

SERVICE INFÖR FOTOGRAFERINGEN
Alla som bokar en standardfotografering hos mig får ett stil- och designmöte hemma hos sig där jag hjälper till direkt på plats med att plocka ut outfits som får er att se allra bäst ut på bild men som också passar fint ihop för familjebilderna och eventuella syskonbilder. Jag designar också fotograferingen efter just er personliga stil utifrån det ni berättar och det jag kan se hemma hos er. Allting blir väldigt skräddarsytt så att det passar just er familjs stil, önskemål och behov.

Du har säkert förstått vid det här laget att ett Minimaraton är lite mer löpande band och ”one size fits all”. Så det är stor skillnad på servicen runt en standardfotografering kontra ett Minimaraton och detta avspeglas såklart också i priset.

Så vilken variant ska man välja då? Vill du ha en skräddarsydd upplevelse och personliga bilder med hög service? Och vill du ha de där fina familjebilderna på väggen i vardagsrummet där färgerna precis harmoniserar med er dekor hemma? Då är det en standardfotografering du ska boka.

Men vill du ha fina bilder på er skatt och en snabb process utan så mycket krusiduller, då är Minimaraton rätt väg att gå. Det är ju dock endast en dag så platserna är EXTREMT begränsade. Vill du norpa en av dem? Klicka här för att läsa mer om Minimaraton och säkra din plats!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Consent Management Platform by Real Cookie Banner