Tips när du väljer kläder till porträttfotograferingen

Vad ska man egentligen välja för kläder till sin porträttfotografering? Det enkla svaret är “något du känner dig snygg och bekväm i”. För det är sant. Men det finns några anda saker att ta hänsyn till också. Därför kommer här några generella tips för hur du kan tänka när du väljer kläder till din porträttfotografering.

Poseringsguide till gravidfotograferingen – 15 enkla poseringstips för varierade och vackra gravidbilder

Den här guiden hjälper dig med enkla vägledningar och tips kring posering för både enskilda gravidbilder samt gravidbilder tillsammans med partner och syskon. Poseringstipsen i den här guiden ger varierade och vackra gravidbilder och går att klara av utan någon som helst tidigare erfarenhet av att bli fotograferad.

10 vanliga frågor om Minimaraton – barnfotografering i studio

Du har kanske aldrig hört begreppet Minimaraton tidigare. Om sanningen ska fram har inte jag det heller, haha! Så det är inte så konstigt att det dyker upp frågor. Därför har jag listat 10 vanliga frågor om barnfotografering under Minimaraton och svaren på dem, i det här inlägget.

Minimaraton vs standardfotografering – vad är skillnaden?

Vad är det egentligen för skillnad mellan att boka in sig på en barnfotografering under Minimaraton och att boka en standardfotografering? Det kan ju vara bra att veta för att kunna fatta beslut om vilket alternativ som är bäst lämpat. Och för att hjälpa dig med det kommer jag här att berätta mer om de stora skillnaderna mellan ett Minimaraton och en standardfotografering.

5 anledningar till varför du kanske är tveksam till att boka en gravidfotografering (och varför du inte behöver vara det)

Väntar du barn men är kanske lite tveksam till att boka gravidfotografering? Flera av mina kunder har känt sig tveksamma innan av olika anledningar. Därför har jag tagit fram en liten listan på 5 anledningar till varför du kanske är tveksam till att boka en gravidfotografering och varför du inte behöver vara det.

Varför du inte ska oroa dig för att det ska kännas stelt under familjefotograferingen

Är du det minsta lik många av de familjer som kontaktar mig för en familjefotografering, så är du troligtvis lite orolig för att det ska kännas stelt under familjefotograferingen. Därför har jag sammanställt en liten lista här på 3 anledningar till varför du faktiskt inte behöver oroa dig för just det!

4 saker mina kunder ofta säger innan gravidfotograferingen

Har du också oroat dig för att det ska kännas stelt under gravidfotograferingen, att du inte har någon kameravana, att du inte vet vad du ska ha på dig eller att det kanske inte blir som du tänkt? Då ska du läsa det här!

12 mysiga jultraditioner för familjer

Många familjer har redan fasta jultraditioner, medan andra gör lite olika år till år och gärna inspireras av andra. Är du en av dem som vill du öka mysfaktorn till jul och letar inspiration till mysiga familjetraditioner att adoptera? Då har du kommit rätt för här delar jag en lista på idéer med mysiga jultraditioner för familjen.

Hur gör man familjefotograferingen till en rolig stund?

Många av mina kunder oroar sig för att barnen inte ska uppföra sig som tänkt under familjefotograferingen. Att de inte ska vara glada eller ännu värre – bli ledsna eller sura och vilja gå därifrån. Därför har jag skapat den här listan med tips på hur man gör familjefotograferingen till en rolig stund, så att både du och barnen kan slappna av och så ni får de där naturliga familjebilderna ni drömmer om som är 100% ni.

Consent Management Platform by Real Cookie Banner